fieldy pisze:mógłbys przyznac się do błedu
good oneMartinho pisze:fieldy wymusza na mnie
Ale przypomnijmy sobie finał LM z 17 maja. Barca nie grała nic do 70 minuty, choć od 20 grali w przewadze. Mało tego - dali sobie strzelić bramke, ale nie załamali sie - wytrzymali presje i wygrali. Tam presja jaka na nich ciążyła, była dużo wieksza, bo to przeciez finał był.Martinho pisze:To prawda ze Barca jest faworytem, ale MOGA (nie musza jak chcial mi wmowic Niggaz ze tak powiedzialem) nie zniesc wysokiej presji, glownie wtedy gdy Werder strzeli bramke pierwszy lub gdy bedzie gdzies w okolicach 60-70 minuty i Barca sie otworzy zaq bardzo.
Piłkarze Barcelony mają wielkie doświadczenie, nie tylko w piłce klubowej - przeciez grają tam mistrzowie świata, europy, czy nawet mistrzostw czarnego lądu, czy ameryki. Piłkarze, którz z presją sobie na co dzień radzą, bo zawsze są faworytem .. i jakoś dają radę do tej pory.
Werder też juz nie gra tak dobrze jak jeszcze przed miesiącem, dwoma. gdy gromił rywali, strzelając im po 4, 5 goli w meczu.
tak się może wydawać, jednak to Barca będzie atakować, wiedząc, ze musi - a przeciez potrafi i lubi atakować pozycyjnie, ciągle do przodu. Nie sądzę, aby się odkryli, bo to może mieć miejsce w ostatnich 20 minutach, a do tej pory Barca powinna coś strzelić.Martinho pisze:Bremie wystarczy remis w tym meczu, Barca musi wygrac, to Werder jest w lepszej sytuacji
Martinho pisze:Fieldy to czekamy do 22.30 i wszystko sie okaze
I co ? Padnie remis i będziesz się obnosił, jak to przewidziałes rozstrzygnięcie ? Tu nie o to chodzi, Ja nie pisze, że Barca na bank zwycięży, a Werder na bank odpadnie - kazdy rezultat jest mozliwy - wszystko zweryfikuje boisko. My tu tylko piszemy, kto ma wieksze szanse na sukces IMO jest to Barcelona.Martinho pisze:czekam do 20.45