Umiesz pisac, Udowodnij !!

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post autor: Berele Lewartow » 05 gru 2006, 19:11

Loczku, ten tekts, przykro mi to mówić ale jest do dupy niestety. Po pierwsze sam temat. No jak dla dzieci w podstawówce, następny razem opisz swoje najlepsze wakcje. Nie tedy droga. Nie wiem z jakiej okazji pisałeś ten tekst, czy to jakoś odgórnie miałeś zlecone, czy sam dla siebie, ale według mnie lepszy byłby jakis bardzije skonkretyzowany temat.
Co do zawartości. Jak dla mnie zbyt chaotycznie, przeskakujesz co chwila z myslami i trudno juz sie połapac o czym w ogóle piszesz. Nie skupiasz sie dogłebnie na zadnym problemie, piszesz o wszystki o niczym. Jak czytam twoj tekst, to nie widze w nim płynności, takie kolejne wyrzucane przez ciebie myśli, ani przez chwile nie pomyślałem,że pisanie tego tekstu sprawiło ci przyjemnosć, a raczej mam wrazenie jakby cie strasznie meczyło(to tak jak mnie czytanie tego). Madrości wielkich nie odkryleś, ale tez trudno czegos oczekiwac po takim temacie, to ze przytoczyłes Seneke czy Makaveliego jeszcze nie znaczy,ze jestes super inteligentn :). No i ten wstęp, uwierz mi, 8/10 osób zaczelo by tak samo. Poza tym nie zachęca di dalszego czytania.
To tyle z mojej strony. Mam nadzieje ze nastepny tekst bedzie lepszy.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2006, 20:11 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”