Ja wam powiem że prowadząc tygodnik SNN czasami brakuje mi tematów, i musicie mi wybaczać gdy tekst będzie nudny. Ale kiedyś pracowałem dla @-Sportu gdzie pisałem 1 raz na miesiąc. Trudno mi się było przestawić na prowadzenie tygodnika, zastanawiam się nawet czy w związku z przerwą zimową nie zawiesić na okres stycznia i lutego SNN albo przynajmniej umieszczać teksty rzadziej.
Ale co do możliwości oceny, nie każdy umie pisać, śmiem twierdzić że większość czytelników serwisu nigdy nie napisała felietonu sportowego. Jednak ludzie komentują pozytywnie lub nie, czasem z błędami ortograficznymi ale wyrażają swoją opinie. Gdyby były jakieś bariery dziś nie byłoby Leppera wogóle w polityce. Każdy moze sie wypowiedzieć.
CO DO SAMEGO TEKSTU:
Loczku, wybrałeś sobie trudny temat i niestety głównie z tego powodu tekst jest słaby. Domyślam się że badanie "Roli sportu w życiu człowieka" nie jest Twoim hobby tak więc nie masz dość informacji żeby napisać tekst. Bo nie chodzi żeby zlepić wszystko co wiesz, ale wybrać z tych informacji najważniejsze, najciekawsze. Moje teksty ukazywały sie na wp.pl ale tylko z tego powodu że oriętowałem się w temacie, pisałem o moim ukochanym Zagłębiu i Tobie też polecam zająć się tym na czym b. dobrze sie znasz.
PS: link do mojego dzieła
http://sport.wp.pl/kat,1726,wid,7781515 ... caid=12ce5