Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 06 gru 2006, 6:35

Trudno było oczekiwac innego wyniku, pisałem o tym wyniku juz wielokrotnie i wszystko sie potwierdziło. Barcelona grajac o taka stawke jest obecnie nie do pokonania. Kazdy widizał, ze gdyby byly potrzeba to Werder wyjechałby wczoraj z wynikiem 5-0, 6-0 a moze wyzszym. Mecz jeszcze sie dpbrze nie rozpoczal, a juz było pozamiatane. Moze Werder go przegrał w szatni, jednak ja mowie, ze ten mecz, ten przeciwnik nie był w ich zasiegu. Długo nie bedzie. Wystarczyło, ze Barca zagrała na sowim normalnym poziomie przez 20 minut , pozniej mogła podwyzszyc i to wielokrotnie, Werder pewne sytuacje sobie stwarzal, jednak z tymi co Barcelona marnowała nie miały porownania. Szkoda troche tej skutecznosci, jednak wszystkiego miec nie mozna. Druga polowa wygladala jak przymus ze strony Barcy, poprostu trzeba było dograc druga polowke meczu. Kolejny gol z wolnego R10, ktory to juz w tym sezonie(to dla tych co pamietaja) i jeszcze okazał sie, ze R10 jest ogromnym cwaniakiem, pewnie 95/100 by obstaiwało, ze pewnie strzeli nad murem, a tu taki psikus. Szkoda mi troche Ludo, bo grał wczoraj bardzo dobrze, w koncu był widoczny i beigał jak szalony, jednak ze skutecznoscia mo ogromny problem. JEdnak przynajmniej dochodzil do tych sytuacji. Gudi takze skutecznoacia nie błyszczy, jednak ta akcja z pierwszej polowy...palce lizac. Ogolnie trudno znalezc kogos kto zagral sałbo, choc po drugiej polowie mozna inczej twierdzic, jednak te drugie 45 minut to był poprostu przymus.

Chelsea takze wygrala swoj mecz. Trudno było oczekiwac innego wyniku, choc Jose zmienil troche podstawowy sklad. Zwyciestwo powinno byc wyzsze jednak sporo wczoraj sytuacji, bardzo groznych zmarnowal Sheva. Swoja szanse wykoprzystał takze SWP, ktory minut gry dostaje w tym sezonie jak na lekarstwo.

Moje marzenie sie nie spełni, bo Inter jedynie zremisował i pojedynek Barcy z Interem narazie nie bedzie mial miejsca. Skoro tak to został drugi z zespołow ze stolicy mody :wink: :arrow:

Wróć do „Puchary Europejskie”