widze, że cięzko ci zrozumiec, że porazka z Valencią, jakby się przytrafiła - to nic takiego by sie nie stało, sezon długi - można odrobić - tutaj rems nie mógł się przytarafić bo Barca, nie dosyć, ze wystawiłaby się na smieszność, to jeszcze straciła by grube miliony. gdyby nie wygrała - to koniec przygody z LM - dlatego emcz był wyjątkowy - i nie porównywałbym tego do meczu ligowego - bo to zupełnie co innego.Zaza pisze:Fieldy no prosze Cie - wyjądkowy mecz ? a takie z Real czy Valencją w lidze nie są ?
Zaza pisze:Podpaliłeś sie i teraz nie wiesz jak wyjśc z tego
Zaza bredzisz - ja twierdzisz, że oglądam mecze dla wyniku, skoro tak nie jest - udajesz ? czy na serio piszesz ?Zaza pisze:To sie nie dogadamy Ja Ty oglądasz mecz tylko dla wyników końcowego
Czy ty chcesz zaprzeczyć, że w tym meczu tylko i wyłacznie wynik się liczył ?
Nic innego - ten mecz trzeba było wygrać, wszystko inne jest niewazne w tym momencie
piszesz naprawdę jak do jakiegos debila - rozumiem co to jest ciekawostka - ty za to nie kumasz, że wczoraj liczył się wynik, a nie ciekawostka o posiadaniu piłki - kogo to obchodzi ? może ciebie, ale to jest nieistotne - liczy się awans do kolejnej fazy.Zaza pisze:Jak by Arsenal wykonał 236 celnych podanie na połowie rywala w ciągu mecz to też była by ciekawosta, a gdy Makelele przechwycił 14 piłek to też jest ciekawoska. itd. Przeciesz piłka to nie tylko bramki i zwody Dinho.
zarzucasz m, że dla mnie tylko wynik się liczy - w tym meczu - TAK
na temat Milanu nie ma sensu z tobą dyskutować, bo jestes subiektywny jak cholera. I zawsze będziesz, z jednej strony kibice za 1€, z drugiej - słaby mecz - to ujdzie
Zaza pisze:Prosta sprawa jeśli uważasz że to nie jest ciekawosta to czekam
Dla mnie to nie jest żadna ciekawstka, Barca przez całe 107 lat nie miała wyższego psoiadania niż przeciwnik, przez ostatnie 3 lata - zazwyczja miała. Ale jeszcze raz - co z tego ? mecz, jak mecz. Statystyki sie róznie układają, w zależnosci od przebiegu meczu - barcelona nie musiała atakować, tylko bornić wyniku - Werder musiał atakować - postawi wszystko na jedna karte - i stąd takie a nie inne liczby. One mówią tylko to, że Barca oddała pole Werderowi - a oddała bo borniła awansu. Gdyby wcozraj nie grali o awans - to barca by sie nie broniła i byś sie teraz ciekawostką nie podniecał, która tak naprawde nic nie znaczy.
Dla mnie liczył się wynik tego meczu - nie ilośc czaus pry piłce - wybacz Zaza - pewnie nie mieści ci się to w głowie - ale tak już jest. Usznuj to.