Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 gru 2006, 13:53

Fieldy nie dogadamy sie jeśli Ty za główny argument podajesz wynik - to nara, bo to jest jedno i najważniesze, ale piszesz tak jak bycćnaprawde nie był w temacie, kiedy ostatni raz tak było ? Proste pytanie ? znasz odpowiedz ? Bo naprawde trzeba by daleko szukać. Daruj sobie, bo to nie ma sensu. Ja swoje Ty swoje - czyli uznajmy że tak ciekawosta nie była do Ciebie. Naprawde to nie zmienie opini o tym meczu i innych faktach ale jest godne odnotowanie, a skoro Ty uważasz że nie, to chyba masz problem. I nie pisz głupot, bo zaczełeś temat to podaj fakty :? A nie wyskoczyłeś a teraz sie wycofujesz, i próbujesz zakończyć temat niby z braku możliwośc dialogu :P subiektyny ? ale liczby nie są subiektywne :lol: wiedz działaj, naprawde możemy sie założyć. Jeśli udowodnicz że obie sytuacje sa takie same. Tu moje zdanie jest nie potrzebne, potrzebne są liczby. Prosta sprawa, wiec skończ pierdzielić i dawaj na gg porównamy co chcesz, nawet Ci pomoge szukac, no chyba ze odrazu miałes zamier zaczą temat a potem sie wycować.

Zico nie moge znaleśc meczu z poprzedniego sezonu ale 2 sezonu temu też Milan grał z Barca i na Camp Nou było jak zawsze, czyli % po stronie Barcy. Potem sie poszuka wiecej :wink:

za najważniejsze w tym meczu uwazam WYNIK - nara
co do Milanu - mi ne chodzi o ilośc widzów na stadionie, tlyko o cene biletów - czytaj dokałdnie :angry: // fieldy

Ale nie musiałeś mi tego uświadamieć bo chyba to ustalilismy na poczatku, ciekawostka odnoście %, to już inna sprawa, i dla jednego to nie ważne dla drugiego ciekawe, tym bardzie że w wszystkich meczach Barcey które widziałe w tym sezonie zawsze był ten czynnik po ich stronie.

Wróć do „Puchary Europejskie”