FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 06 gru 2006, 16:19

widze ze nie dosc ze nie przynales sie do bledu to znowu zaczales wycieczki osobiste

podaj mi jakikolwiek link do polskiej strony ktory potwierdza twoje chore wizje. czekam. za daleko zabrnales bym teraz dal ci spokoj.

pokaz mi jakikolwiek wiarygodny link

na priwie twierdzisz ze sport zmienil realacje live... smieszny jestes. jako ze oni maja w archiwum wszystkie relacje live od kilku sezonow i nic nigdy nie zmieniaja. po prostu zabluffowales myslac ze dyskutujesz z pierwszym lepszym lolkiem ale sie przeliczyles. dosc mocno.

pokaz mi gdzie komentowalem newsa ze sportu ktory mowil ze deco byl najslabszym zawodnikiem. czekam. mam nadzieje ze sie doczekam a jak nie to zrobie wszystko by wysmiac kazda twoja glupote. sciemiasz kolego w wyjatkowo zalosny sposob. i obrazasz mnie kolejny raz a na to ci nie pozwole.

udowodnij wiec to co mi zarzuczasz i to co napisales. bo smiesznosc na jaka sie wystawiles rosnie z kazda chwila. widza to wszyscy i nie zdziwie sie jak zdobedziesz jakis glos w forumowych oscarach. zgadnij w jakiej kategorii

zrobisz to o co prosze? czy dalej bedziesz szedl z zaparte?

tak btw to jestem redaktorem naczelnym najwiekszej polskiej stronie o barcelonie. wie o tym wiele osob wiec amryki nie odkryles.
uszę przyznac rkoeman, ze jestes żenujacy(bardzo ciekawe okreslenie). Zastanawiam sie co chciałes osiganać, skoro wiedziales, ze mialem sporo racji. Dlaczego tak uwazam...dzisiaj dopiero poczytalem sobie polskie strony i komentarze pod nimi. Co zauwazylem, rkoeman na pewnej stronie poswieconej Barcelonie. Po przeczytaniu kilku wypowiedzi latwo sie domyslic, ze to ty, wszedzie podkresla swoj wiek itp. Jednak co najsmieszniejsz koles komentowałes news, ktory mowil, ze Deco byl najslabszym zaowdnikiem... malo tego dodał, ze to sport tak twierdzi(prawda), a mi wypominales, ze sobie cos ubzdurałem.
udowodnij kazde stwierdzenie w tym co zacytowalem. podaj linki. o wieku tez mozesz bo nie zrozumiales czego dotycdzyla dyskusja z jednym zalosnym kolesiem

ps - nie jestem twoim kolesiem. na ulicy mowilbys do mnie prosze pana wiec sie tak nie napinaj. to niezdrowo i moze cos ci sie stac. np wylew

Wróć do „Hiszpania”