Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 06 gru 2006, 17:52

ZEA 2 Khater (26.), Srour (86.)
Polska 5 Grzelak (8., 50.), Wasilewski (17.), Magdoń (87.), Matusiak (93.)

Gdybym był trenerem, to na pewno po tym meczu upewniłbym się, że Dudka z Murawskim to dore zaplecze kadry. Problem bramkami sprawił Grzelak, ale skończyły się czasy, ze powołuje się piłkarza tylko po to, by po kiepskim występie móc go skreślić (a nawet jak był dobry, to też - vide debiut Piechny w reprezentacji :lol:), więc jestem ciekaw jak, ewentualnie kiedy, Grzelak zostanie wkomponowany w kadrę. Garguła powinien dostać szansę podobną do Dudki w meczu o stawkę, chętnie zobaczyłbym go w całym meczu, Kolendowicz do uważnej obserwowacji w następnej rundzie. Dudka przy prostopadłym podaniu ustalił jakieś nowe standardy sportowej postawy :P. Sam nie wiem jak mu się udało jeszcze biec będąc zgiętym w pół :lol:.
piwus 24.11.2006 pisze:Moim zdaniem to czas dla Beenhakkera, by sprawdzić, czy warto zamienić 3 bramkarza na kogoś młodszego. Myślę, że Pawełek z Fabiańskim dostaną do gry po jednej połowie - żeby ich porównać.
:P

PS. Pomimo wyniku mecz był tak nudny... Czuję, że więcej zajmą komentarze po powołaniach na ten mecz niż po jego rozegraniu :).A co do karnego, to tam był pewnie jakiś rasizm, bo faulu nie mógł zobaczyć sędzia...
Ostatnio zmieniony 06 gru 2006, 18:25 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”