Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 gru 2006, 0:36

fieldy pisze:Arsenal najlepszy w swojej grupie
Taa dziś awansowali po pedalskim meczu któremu mówię NIE :!: Z jednej strony nie ma się co dziwić bo był to wynik premiujący Arsenal i Porto i chyba tylko ty wierzyłeś w inne rozstrzygnięcie tego meczu. No nic tym razem sportowa rywalizacja przegrała, ale jak pisałem wcześniej nie ma sie co dziwić :twisted:

Koniec bo to chyba nie ten temat :oops:

Z PIERWSZYCH MIEJSC AWANSUJĄ:
Chelsea Londyn, Bayern Monachium, Liverpool FC, Valencia CF, Olympique Lyon, Manchester United, Arsenal Londyn, AC Milan.

Z DRUGICH MIEJSC AWANSUJĄ:
FC Barcelona, Inter Mediolan, PSV Eindhoven, AS Roma, Real Madryt, Celtic Glasgow, FC Porto, OSC Lille.

LOSOWANIA OBU PUCHARÓW NA EUROSPORCIE OFKORZ W PIATEK 15 GRUDNIA :!: (Będzie trzeba odkurzyć video bo o 12 mam kolosa :P ):

11:00 FootballFOOTBALL: UEFA Champions League Draw 60 min
12:00 FootballFOOTBALL: UEFA Cup Draw 30 min

Zapewne spośród zwycięzców nikt nie będzie chciał awansować na Barcelonę. Natomiast wśród nich na dzień dzisiejszy najsłabsze wydają się być: Valencia CF i AC Milan oraz trochę Bayern Monachium, Liverpool FC i Arsenal Londyn :P w porównaniu do Chelsea i Lyonu :wink:
Tylko mnie nie zjedzcie :stop:

W losowaniu na siebie nie mogą trafić zespoły z tego samego kraju i z tej samej grupy, wsio :?: Czy jest jeszcze jakiś przepis :?:

Wróć do „Puchary Europejskie”