FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 07 gru 2006, 5:39

Fakt jezyk hiszpanski nie jest moze moim widacym jezykjiem obcym, ale łatwo rozroznic jedno słowo od drugiego. Zreszta oficjalna strona jest min w angielskim. Co do oficjalnej to nie chodzi mi tu o Deco, a o Inieste i Xaviego, gdize jest podkreslone, ze grali dobrze, bo to głownie o Inieste sie na poczatku rozchodziło.
rkoeman pisze:ale w koncu podales linki ciesze sie. choc i znikomej wartosci bo jak pisalem prosilem o wiarygodne opisy meczu. ale ok - punkt dla ciebie. zeby nie bylo

WOW. Powiedz jeszcze mi, ze wszyscy kopiowali tekst z blaugrany :wink:
JA jestem ciekaw co oni by na to powiedzieli. JEden link moze byc malowiarogodny, ale drugi, trzeci i kolejne daja coraz wieksze poparcie. JEdna osoba mzoe sie pomylic, dwie takze, ale juz 3 i kolejne to sie robi coraz dziwniej. Czy uwazasz, ze oni nie widzieli meczu :?: Napisales ze tiago nie widzial meczu a napisał z niego relacje, jesli tak to widzie jaki profesjonalizm tam panuje. Jescze jedno w tej kwesti dalczego nikt w komentarzach mu tego nie wytknal, czyzby nikt tego meczu nie widzial, podobnie na innych stronach.

Co do relacji sportu to chodzi o 32 minute i tam ten teks brzmial inaczej i mysle, ze jesli zapytasz sie redaktorow na innych serwisach, baedziesz miał potwierdzenie.

co do ps4. Ty uznales go mozna powiedziec za kreatora gry, ja takiego widzialem w postaciach Xaviego i Iniesty. Ocena Deco to głownie bramka

Wróć do „Hiszpania”