sport nie napisal nic o 'najslabszym ogniwie' tylko dwa razy uzyl slowa ktore podalem. to ze translatory zle tlumacza nie jest moja wina. zapewniam cie ze tiago juz nigdy nie bedzie pisal pomeczowki po spotkaniu ktorego nie widzial bo nie ma to sensu.
czekam dalej na linki w ktorych pokazesz to co mi zarzucasz. czekam na linki do hiszpanskich serwisow na ktore sie powolujesz (choc teraz przyznales sie ze tego jezyka nie znasz), czekam na argumenty rownie mocne jak moje - cytaty, linki, statystyki.
bo stwierdzenie ze sport zmienil relacje live jest kosmicznie smieszne
dalej nie przytoczyles nic konkretgnego i dalej omijasz zgrabnie wszystkie moje racjonalne argumenty - strona oficjalna na ktorej nie pisza dziennikarze sportowi to bardzo slabiutki przyklad. liczy sie tylko sport, md, as, marca, el puny czy la vanguardia. zaczales temat hiszpanskich serwisow to teraz go skoncz. ja jestem cierpliwy i bede czekal jak dlugo bedzie trzeba
btw - iniesta doznal w meczu z werderem dorbnej kontuzji i raczej nie zagra w sobote. w koncu chlopak odpocznie bo z werderem zagral juz swietnie - na swoim normalnym poziomie.