FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 07 gru 2006, 7:53

Nie wiem dla kogo sie liczy prasa, ktora zmienia realcje podczas meczy, raz jak ktos nie strzela jest najgrszy, a jak strzela jest najlepszy... Ja to tylko zauwazylem i ten twoj tiago... raczej watpie. Podales linki, moze, ale linki prasy, a nie serwisow Barcy, a to roznica. Oficjalna strona to dla ciebie nic, zero znaczenia, dlaczego? bo tam pisza kibice, ktorzy maja takze inny poglad. Polskie strony to malowiarygodne zrodla, bo tam pisza kibice, ktorzy widzieli wszystko podobnie jak ja. Oni juz nie pisza, ze Deco byl najslabszy w pierwszej polowie, oni pisza, ze w całym meczu. Takze zauwazaja wklad Xaviego i Iniesty, co sam mogles przeczytac.
Jak ci moge podac link do sportu, skoro relacja jest zakonczona i zmieniona. Mi mozesz klamstwo zarzucic, ale czy pozostałym takze... Takze im zarzucasz klamstwa.
Skoro dla ciebie licza sie dziennikarze to gratulacje, mozesz porozmawiac sobie z Polem. Czt kibice Premiership biora na powanie oceny TheSun czy innej prasy, czy liczy sie dla nich to co uwazaja inni. Chyab nie potrzeba na to odopwiedzi.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2006, 18:24 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”