Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 gru 2006, 15:43

Czyli postawił ich Pizza pod scianą :P Też sposób, najpierw rząda a potem o to walczy :wink: Z tego co ja czytałem chciałby Bayern mu dał 5 milionów za sezon na 4 lata. Ale pewnie może ulec zmianie albo czas trwania umowy albo suma. Właśnie dla tego mnie to ciekawiło bo nazwisko Pizarro czesto pada na giełdzie, i to nie tylko odnośnie Rossonerich co ogółem. łakomy kąsek mercato :wink: Nawet którzyś z dziennikarzy napisałe ze to sprawa honoru dla Bawarczyków, bo jeśli teraz znów najwieksze gwiazdy odejdą za darmo, jak Ze Roberto i Misza, to obniży to troche "moc Bayernu" że tak powiem, i nie najlepiej będzie światczyć o działaczach, bo taki tuz jak Bayern to nie odskocznia. Wiec z taką formą może Pizza swoje wywalczy.

Właśnie mi bardzie chodziło o Salihamidżić, choć pewnie Bayern też zrobi wiele by go zatrzymać, a on sam narazie nic nie psioczy, wiec po co by zmieniał otocznie. Tym bardzie ze jest w klubie z Bawarii od x lat, ty wiesz pewnie lepiej ale z 10 już chyba reprezentuje Bayern :)

Wróć do „Niemcy”