Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 07 gru 2006, 16:52

Gomez pisze:

LOL :D juz go lubie ;) to co "powiozl" obrone Werderu to magia 8) wart spokojnie tego miliona ;)
Gomez pisze:zobaczymy po sezonie Smile Diego wyrasta na gwiazde w BL, a jak wiadomo takie kaski w 90% Bayern zagrania na swoje podworko Cool
Naprawde zyczylbym sobie tego i tym razem ale niestety ja jestem zdania ze skonczyla sie w Bundeslidze era "Bayern chce = Bayern ma" :? szczegolnie jesli ten kogo chce Bayern gra w Werderze albo w Schalke :? Bremenczycy nie odadza latwo swojej gwiazdy bo smialo mozna Diego okreslic mianem gwiazdy Bundesligi o czym wspomnial Gomez ;) tak samo bylo z Lincolnem z Schalke :? tez mial sezon zycia i gdy Bayern zlozyl chyba po trzykroc oferte za niego trzy razy Schalke ja odrzucilo i bylo po zabawie i obawiam sie ze tak samo mzoe byc w tym przypadku :?

TRoche latwiej mogloby byc z Vaartem bo chlopak ma chyba glowe na karku i widzi co sie dzieje z jego HSV i trzeba z tamtad uciekac czym predzej poki sie jeszcze da ;) no chyba ze lubi grac w lidze nizej :P wiec sprowadzenie Holendra mogloby byc o wiele latweijsze niz Diego jesli Bayern wogole ich zechce :P ;)

Wróć do „Niemcy”