Gianluigi Buffon (Juventus)- Najlepszy bramkarz na globie. Na MS strzelono mu tylko 2 bramki. Jedna z Rzutu karnego w finale i druga w meczu z USA. (Zaccardo ['])
Prawy Obrońca:
Emmanuel Eboué (Arsenal FC)
Lewy Obrońca:
Philipp Lahm (FC Bayern München)- Szybki, dobrze wyszkolony technicznie i bramkostrzelny obronca. Czego chciec wiecej...
Środkowi Obrońcy:
Kolo Touré (Arsenal FC)
William Gallas (Arsenal FC/ Chelsea)
Środkowi Pomocnicy:
Cesc Fabregas (Arsenal FC)
Prawi Pomocnicy:
Steven Gerrard (Liverpool FC)- Kapitan The Reds. W Anglii przycmiony przez Lamparda, a jest od niego lepszy.
Lewi Pomocnicy:
Ronaldinho (FC Barcelona)- Wypowiedzi typu "A co on pokazal na MS?", mnie irytuja. Co mnie to obchodzi co on pokazal na MS. napewnoto nie przekresla wspanialego sezonu. Wygral Lige Mistrzozw i PD. Poza tym strzelil duzo bramek. Tak jak ktos napisal, fenomen.
Ofensywni Pomocnicy:
Kaká (AC Milan)- Nie moglem go pominac. Obecnie najlepszy pilkarz Milanu.
Napastnicy:
Samuel Eto'o (FC Barcelona)- Wedlog mnie najlepszy pilkarz Barcy. Bardzo dobra wspolpraca z Ronaldinho i reszta pilkarzy Barcy. najlepszy strzelec PD, wygral LM i PD.
Thierry Henry (Arsenal FC)-
Trenerzy:
Frank Rijkaard (FC Barcelona)- Troche dziwne, ze nie zaglosowalem na Wengera, ale to wkoncu Rijkaard wygral LM i Primera Division. Co tu wiecej o nim napisac, osiagniecia z zeszlego sezonu mowia same za siebie...