Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 07 gru 2006, 23:02

Nie bylo mnie troche a tu taka dyskusja :roll:.

Sprawa Pizy juz wyjasniona, Salihamidzica nie za bardzo. Bosniak ma podpisany kontrakt do konca obecnego sezonu. Hoeness w wywiadzie, jakos na poczatku tego sezonu, powiedzial, ze to czy przedluza umowe z Brazzo zalezec bedzie od jego wystepow w obecnych rozgrywkach. Jak na razie chyba jednak nie zasluzyl na nowy kontrakt. Z reszta, ja uwazam, ze Bosniak powinien pozegnac sie juz z Monachium. Spedzil tu dlugi okres swojego zycia, ale nie wydaje mi sie, zeby mial cos jeszcze Bayernowi do zaoferowania. Wola walki i spryt to za malo na zawodnika [nawet rezerwowego] takiego klubu jak Rekordmeister. Moim zdaniem powinni dac szanse mlodszym zawodnikom. Tyle.

Sprawa Diego, van der Vaarta czy innego Lincolna w ogole dla mnie nie istnieje. Nie chce takich wynalazkow w Monachium. Na dzien dzisiejszy potrzeba nam zawodnika, ktory pociagnie gre w najwazniejszych momentach. Nie sadze, zeby owi grajkowie byli tego gwarantem.
spyrczak pisze:niestety ja jestem zdania ze skonczyla sie w Bundeslidze era "Bayern chce = Bayern ma"
Powiem tylko jedno- mylisz sie :].

Wróć do „Niemcy”