FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 08 gru 2006, 8:42

rkoeman pisze:do tego caly czas omijasz moje argumenty nie odpowiadajac na nie. zadalem proste pytanie - kiedy oficjalna strona barcelony krytykowala jakiegos pilkarza? odpowiedz w koncu na cos bo powoli zaczynam stawac sie niemily

Tego nie wiem, bo skad mam niby wiedziec. Juz ci pisałem, ze kontekscie oficjalnej strony chodzilo mi o postawe Iniesty i Xaviego, a nie Deco. Wiec nie wiem o co ci sie rozchodzi w tym temacie.

Twoja ocena sie i moze liczy, ale co z tego. Po mojeje stronie jest ocena oficjalnej strony(jeszcze raz mowie->Iniesta) i serwisow w Polsce. Choc cos tam pisałes jak profesjonalna jest blaugrana, ze relacje z meczy pisze osoba, ktora na oczy go nie widziała. Ocena prasy ma znaczenie, tylko dlaczego powiedz mi wprost(dwa, trzy słowa) na 2-3 serwisach jest wytkniecie bledu sportowi, i pokazanie jego profesjonalizmu. Powiedz kto uwiezy, ze 4 kolesi prowadzacych serwisy o Barcelonie nie potrafi przetłumaczyc prostego tekstu i do tego wszyscy kopiuja go z blaugrany :roll:
Szanuje twoje argumenty typu statystyk :arrow: kluczowe podania 4/2 na korzysc Deco, fajeni tylko, ktore to były, bo juz raz pisałem, ze takich nie pamietam(jedno pamietam). Celnosc podan i straty to takze argument, tylko ja nie patrze zbytnio na to, pamietam mecz z Milanem gdzie Roanldinho mial takze niska skutecznosc i straty, tylko co z tego skoro podał fantastycnzie do Giuly'ego i nikt o tym nie pamieta. Statystyki nie wygrywaja meczy, niekiedy wg. statystyk zaowndik mzoe byc najlepszy a wcale tak nie jest w rzeczywistosci. Prasa i jej oceny nigdy nie robia na mnie wrazenia(szczegolnie sport) spytaj sie kibicow Premiership jak traktuja oceny prasy...
Pamietaj to nie tylko ja sobie ubzdurałem, ze Iniesta i Xavi byli motoram czy postaciami wiodacymi. Nie tylko ja zauwazylem brak profesjonalizmu sportu. JA moge tak pisac, bo to ma małe znaczenie, ale ludzie na swoich seriwsach tak nei moga, bo przez takie klamstwa by stracili uzytkownikow. Wiec wytłumacz mi dlaczego na wszystkich serwisach jest poparcie moich argumentow. Dwa pytania zadałem i na dwa oczekuje odpowiedzi.

:arrow:

Zblizaja sie KMŚ i co wazne relacjonowac je bedzie Polska telewizja :arrow: Polsat Sport i PS Extra. Pierwszy mecz w czwartek o 19.30 Osobiscie jestem ciekaw kto z naszych oficjeli zostanie na losowanie fazy pucharowej CL. Barcelona w terminarzu KMŚ ma wiele wizyt min. w Parlamecnie. Wiadomo, ze Laporta do czwartku bedzie napewno w Japoni, a watpie zeby w czwartek lecial specjalnie na losowanie...

Wróć do „Hiszpania”