FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 08 gru 2006, 10:43

rkoeman pisze:tylko ty sobie to ubzdurales. niestety. podwazasz wiarygodnosc sportu, md, as'a i marci oraz stron typu l'equipe czy a'bola. co jest smieszne. zeby nie nazwac tego inaczej
Juz nie bede cytował
rkoeman pisze:najwiekszej polskiej stronie o barcelonie
:P
Jednak moge inne
:arrow: barcaserwis
W 40 minucie bezbarwny w dzisiejszym spotkaniu Deco dał prowadzenie FC Barcelonie.
:arrow: fcbarca
Od pierwszych minut na murawie pojawił się Andrés Iniesta, który wraz z Xavim był jednym z najmocniejszych ogniw w drużynie. Najsłabszym okazał się za to Deco, który swoją formą odbiegał znacznie od kolegów.
Na pochwały z pewnością zasługuje postawa Andrésa Iniesty, który właściwie cały mecz był nie do zatrzymania (chyba że faulem).

:arrow: fcb24
Niemniej jednak obecność błyskotliwego Iniesty nie uchroniła Barcelony przed niemrawą grą & praktycznie biorąc, taki stan rzeczy miał miejsce przez całe spotkanie.
Otóż magazyn Sport podczas swojej relacji na żywo wywołał wilka z lasu & określił Deco mianem najsłabszego gracza na boisku.
Jak widac nie tylko ja sobie to ubzdurałem. Jeszcze gdzies tam było cos z com.pl i foicjalnej, ale nie chce mi sie szukac. Jest jeszcze cytat z blaugrany, ale po co ci cytowac, skoro sam dobrze wiesz co tam było napisane.
tylko ty sobie to ubzdurales
bo ogladales jak pilkarz gra, a statystki pozostawiles prasie. Tak, masz racje.

Wróć do „Hiszpania”