fcb24.com to zaiste zrodlo. zrodlo tworzone przez 12-letnich gowniarzy.
fcbarca.com jest niezlym serwisem jednak tez pelnym bledow wynikajacych ze slabej znajomosci jezyka
wytlumacz mi jak to jest ze translatory zle tlumacza slowo 'destacado'? ktore pojawilo sie w realcji live na sporcie? jak to jest ze ja podalem linki do hiszpanskich stron a ty dalej twierdzisz ze zmienili tresc?
na tej samej zasadzie mozna dowodzic wszystko - np ronaldinho z villarrealem zagral slabo. to ze wszyscy wybrali go najlepszym zawodnikiem meczu nie jest prawda bo sport pisal cos innego ale zmienil. sam widzialem. gazety w hiszpanii nie maja racji...
odpowiesz w koncu co z tymi hiszpanskimi seriwsami robionymi przez kibicow? bo pisales o nich. ze wystarczy wejsc na pierwszy lepszy
a chcialem juz zakonczyc by nie psuc tematu. robie to dopiero teraz bo juz mi sie znudzilo....
z zupelnie innej beczki - prasa wloska znowu ma dzikie jazdy i widzi leo messiego w interze. ojciec leo zaprzeczyl, barca zaprzeczyla a oni dalej swoje.
dlatego zastanawia mnie jeden fakt - dlaczego ktos mysli ze mlody pilkarz, o wielkiej przyszlosci, wychowanek barcy bedzie chcial odejsc z druzyny o takim potencjale do ligi wloskiej?