Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2435
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 08 gru 2006, 17:08

brylancik - Nie wiem czy Gago jest aż takim graczem, o jakim się czyta, ale widać jedno, że De la Red na razie nie dostaje szansy, kiedy nie ma w składzie Gutiego :roll: Pewnie, że dobrze byłoby sprowadzić kogoś tańszego niż Gago, albo się z nim wstrzymać, ale moim zdaniem ktoś na tą pozycje jest potrzebny. Nie doszukuj się konkretnych nazwisk bo nie oto chodzi, Gago to przykład bo nium się poważnie interesujemy. Nie dlatego, że ja nie doceniam Rubena uważam, iż potrzeba kogoś, tylko dlatego, iż właśnie widać, że nieczęsto on gra. Jest Guti, a kiedy ten nie może zagrać to na pozycji rozgrywającego pojawia się Raul czy Beckham, co nie jest dobre dla drużyny. Nie mnie przekonuj, ale Capello co do możliwości De la Reda. Sęk w tym, że Fabio widzi go na codzień i naprawdę potrafi go ocenić, a my napewno posiadamy mniej informacji o tym graczu. Przecież gdyby był naprawdę świetny to on byłby alternatywą nr.1, a nie nr.3 :roll: Nie chodzi o to, że ja podważam talent De la Reda, czy wywyższam Gago, tylko o rzeczywistą kolej rzeczy. Niewiele wskazuje, że nasz wychowanek szybko ugruntuje sobie mocną pozycje w pierwszej drużynie i dlatego potrzeba nowej postaci. Co będzie, gdy Guti i Raul (pfu!) nie będą mogli zagrać :?: Beckham na Mediapunto :?: Nie dziękuję, a na De la Reda Capello pewnie się nie zdecyduje :roll: Rozumiesz :?:

Pozdro :!:

Wróć do „Hiszpania”