Nie możnabyło tak od razubrylancik pisze:Chyba mnie źle zrozumiałeś. Broń Boże ja nie chciałem bronić Beckhama Chodziło mi tylko o to że forma Emersona jest tak żałosna, że nawet kiepski prawy pomocnik grający na jego pozycji nie jest jakimś wielkim osłabieniem. Tego też nie zakwalifikuj jako jego obrona tylko takie przypomnienie
Znowu to samo...niektórych jego brak w Realu chyba za bardzo doświadczyłbrylancik pisze:Mimo wzystko jak dał bym dużo kasy Valencii + Beckhama żeby się zamienili za Joaquina
Wiesz perspektywiczny Hiszpan czy perspektywiczny Argentyńczyk...wszystko jedno na dłuższą metę. Za Raula Garcię też musielibyśmy zapłacić sporo gotówki (niewiele mniej niż za Gago) bo Osasuna oczekiwała oferty równej klauzuli odstępnego (nie pamiętam juz ile dokładnie wynosi
De la Red właściwie już jest zmiennikiem Emersona czy Diarry tylko nie zawsze tym pierwszym, a co więcej ci dwaj panowie żadko są zmieniani przez Capello. Poprostu Fabio zna ich wartość w środku pola w elemencie rozbijania ataków rywala. W tym Ruben im ustępuje i dlatego nie gra zbyt dużo z pierwszą drużyną. Powoli ustabilizuje swoją pozycję, ale trudno przewidywać jaka ona będzie. Równie dobrze może stać się jednym z ważniejszych rezerwowych (do pierwszego składu jeszcze nie da rady się przebić), jak i ostatecznie na stałe powrócić do rezerw i odejść do zainteresowanego nim Deportivo, które prawdopodobnie opuści Aldo Duscher. Chętnych klubów (takich ze środka tabeli) zresztą byłoby więcej