Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post autor: Chlopaczek » 23 gru 2004, 16:25

Praca modow jest slaba.Moze nie wszystkich wyroznie tutaj Kostka Becks tez juz lepszy niz na poczatku co i tak nie zmienia opini o ogole.Mody rzucaja ostrzezenia jak popadnie.Ba zeby tylko mody admini tez.Oczywiscie wszystko opieram na moim przypadku.Jak dostaje sie ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka albo od Dzidziusia bo sie zazartowalo zeby Aga dala swoje rozebrane zdjecia to cos jest nie tak.Gdzie tu zlamanie regulaminu?Jeszcze dadza ci ostrzezenie (z kosmosu) wkurzysz sie (a ja akurat latwo sie wkurzam i mowie to co mysle nie owijajac w bawelne) i piszac w przyplywie emocji posta dostajesz nastepne ostrzezenia za uzycie slowa dupa albo kij ci w ryj.

Malo tego.Po ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka wygarnelem Maziemu co o nim mysle na forum a Oskar11 mowi ze przez to co do niego napisalem nie bedzie grup.Bo mnie to bardzo zaboli ze grup nie bedzie.Ukaral przy okazji cale forum forum straci i mozna powiedziec ze powstrzymal je przed rozwojem bo chcial pokazac jaki jest mocny.Napisalem do niego na GG a on mowi ze nie bedzie ze mna rozmawial bo sie na poczatku nie przedstawilem i nie mam kultury (bo nazwalem 14 letniego Maziego lebasem?).To ja nie mam pytan.

Podsumowujac moderatorzy sami nie znaja regulaminu i daja ostrzezenia wedlug wlasnych odczuc (nie wiem moze estetycznych moze za to ze sie kpilo z zawodnika ich ulubionego klubu a moze dlatego ze maja czasami zly humor).Uwazam tez ze srednia ich wieku jest za mala i nie jest to przytyk ze sa malo inteligentni (w to nie wnikam) ale maja jeszcze bardziej emocjonalne i infantylne spojrzenie na pewne sprawy.

Takim modom mowie NIE.
Pozdrawiam.

Wróć do „Wracając Do Meritum”