W drugiej połowie z Dynamo graliśmy 4-4-2 tak że nie ma czegoś takiego, że Capello uparł się aby grać 4-2-3-1(L)egionista pisze:ja wogóle zmienił bym ustawienie drużyny ale to chyba nie wchodzi w gre
Ja nie jestem zwolennikiem tego żeby Rubenn grał np. od jutra w podstawowym składzie Realu, ale chodzi mi o to żeby go stopniowo wprowadzać do pierwszej drużyny (na początku wpuszczać na końcówki spotkań i później dawać mu coraz więcej czasu, a nie tak jak teraz, że raz na 2 miesiące zagra 90 min w meczu o nic a później się męczy w SD). Wszystko z umiarem, ale należy im dawać szanse bo na pewno na nią zasługują.(L)egionista pisze:A może Ruben De La Red za Emersona
EDIT:
A ja coś czuję że zagra nasz klubowy model na środku pola a De la Red zonwu posiedzi na ławieRealFan pisze:Jak już mówiłem powinien wejsć w meczu z Sevillą bo tam pole manewru będzie niewielkie przy braku Momo
Miejmy nadzieję, że za bardzo nie "zżyje" się z kibicami AtleticoRealFan pisze:Tylko czy on będzie zainteresowany powrotem na Santiago Bernabe