Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 08 gru 2006, 20:00

(L)egionista pisze:ja wogóle zmienił bym ustawienie drużyny ale to chyba nie wchodzi w gre
W drugiej połowie z Dynamo graliśmy 4-4-2 tak że nie ma czegoś takiego, że Capello uparł się aby grać 4-2-3-1 :roll:

(L)egionista pisze:A może Ruben De La Red za Emersona
Ja nie jestem zwolennikiem tego żeby Rubenn grał np. od jutra w podstawowym składzie Realu, ale chodzi mi o to żeby go stopniowo wprowadzać do pierwszej drużyny (na początku wpuszczać na końcówki spotkań i później dawać mu coraz więcej czasu, a nie tak jak teraz, że raz na 2 miesiące zagra 90 min w meczu o nic a później się męczy w SD). Wszystko z umiarem, ale należy im dawać szanse bo na pewno na nią zasługują.

EDIT:
RealFan pisze:Jak już mówiłem powinien wejsć w meczu z Sevillą bo tam pole manewru będzie niewielkie przy braku Momo
A ja coś czuję że zagra nasz klubowy model na środku pola a De la Red zonwu posiedzi na ławie :roll:
RealFan pisze:Tylko czy on będzie zainteresowany powrotem na Santiago Bernabe
Miejmy nadzieję, że za bardzo nie "zżyje" się z kibicami Atletico :roll: Chociaż tak naprawdę to on miał by nie dużo do gadania, bo umowa to umowa, tylko na co był by nam piłkarz który nie chciałby grać dla naszej drużyny..
Ostatnio zmieniony 08 gru 2006, 20:04 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”