Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post autor: Chlopaczek » 23 gru 2004, 17:07

Wlasnie o tym mowie Koteczku.

Dajecie wp ale czesto nie wiecie sami za co.Gdzie w regulaminie jest napisanie ze nie moge sarkastycznie wypowiadac sie na temat jakiegos zawodnika?Co do zartu o gole zdjecia to sam nie wiem pod jaki punkt to podciagnac?Obraza, wulgaryzm?

Ja jak cos pisze to jakos staram sie to uargumetowac.Jak sadzisz ze to co napisalem o wieku i niedojrzalosci emocjonalnej to bzdury to napisz dlaczego.Zdania w stylu ha ha nie chce mi sie tego komentowac (jak nie chcesz komentowac to sie lepiej w ogole nie odzywaj) albo to bzdury jakos do mnie nie trafiaja.
Fajnie ze poprawilem Ci humor teraz zycze paru resorakow pod chonike od Swietego Mikolaja i juz calkiem bedziesz szczesliwy.

edit: jeszcze jedna sprawda odnosnie tych mlodych modow.Moim zdaniem dobry mod powinien miec autorytet a np. Ty go nie masz.Druga w moim odczuciu wazna cecha dobrego moda jest umiejetnosc przyznania sie do bledu a tutaj nigdy nie widzialem od moda zdania w stylu:"Masz racje dalem to ostrzezenie zbyt pochopnie przepraszam i cofam je".Moderator zawsze idzie w zaparte i nigdy nie powie na forum ze popelnil blad dopiero jak gadam czasami z nimi na GG to przyznaja ze moze sie pospieszyli.Pewnie nie chca przyznac sie na forum (GG to w koncu zamknieta rozmowa) bo sadza ze obniza tym swoj autorytet (jesli go maja w ogole) ale przynajmniej dla mnie umiejetnosc przyznania sie do bledu znacznie podnosi ocene pracy takiego moderatora czy admina.

Nie pisze tego wszystkiego zeby komus zrobic na zlosc wytknac jego mlody wiek czy cos w tym stylu.Wiec nie traktujcie tego jako przytyki.Tu chodzi raczej o dobro calego forum i jego spolecznosci.

Pozdro dla Kicia :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”