Dodajmy tylko, ze z pierwszych miejsc w grupie, oprocz Bayernu, awansowali: Chelsea, Liverpool, Valencia, Lyon, ManU, Arsenal i Milan.Basina dwie strony wczesniej pisze:IMO to najsłabszym rywalem byłby Bayern.
orazBasina wczesniej pisze:Jako czołówkę mam na myśli zespoły, które regularnie grają załóżmy w ćwierćfinale i wyżej. Chyba zgodzicie się, że Bayern od kilku sezonów przepada wcześniej i to z zespołami, które do takowej czołówki bym zaliczył (Milan, Chelsea...)
Basina pisze:poglądy dot. europejskiej czołówki. Ja pojmuję ją jako regularny udział w ćwierćfinałach LM i aktualną dyspozycję...
Czyli nie tylko Bayern wg Ciebie nie nalezy z tego grona do europejskiej czolowki. Tak wiec pytam, w czym ManU, Arsenal, Valencia czy Liverpool sa lepsze
Napisales, ze wedlug Ciebie to jest najslabszy zespol. Jak nie wierzysz, przejrzyj kilka stron wczesniej.Basina pisze:Napisałem, że jak dla mnie to najlepszy rywal i tyle.
Basina pisze:Argumenty? Tak jak mówiłem, spadek osiągnięć w LM, brak gwiazd i zgadzam się jeśli chodzi o budżet.