Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Basina » 09 gru 2006, 16:54

Nie rozumiem reakcji na ostatni cytat: zgodziłem się z Tobą, nie wiem czy to rozkminiłeś....
olson pisze:Dodajmy tylko, ze z pierwszych miejsc w grupie, oprocz Bayernu, awansowali: Chelsea, Liverpool, Valencia, Lyon, ManU, Arsenal i Milan.

Z Valencią i Chelsea spotkać się nie możemy. Liverpool - bardzo dobra gra w LM, coraz lepsza forma. Lyon - najlepszy zespół początku sezonu, gdyby nie plaga kontuzji pewnie dalej moglibyśmy ich tak nazywać, do lutego powinni się wyleczyć napastnicy i strach się bać. ManU - lider Premiership, dobra forma, wszystko wskazuje na to że są w stanie ją utrzymać do lutego. Arsenal - na fali wznoszącej, kontuzje, ale do lutego powinni mieć pełny skład. Milan - w poważnym kryzysie, ale to bardziej wynika z nieskuteczności napastników i indywidualnych błędów. Jeżeli nie wzmocnią się do II rundy, może być różnie. Bayern - dobra postawa w LM, ale brak poważnego sprawdzianu (może pomijając 1. mecz z Interem), bo Spartak i Sporting to nie są zespoły, które powalają na kolana, a drugi mecz z rezerwą Interu. olson za bardzo chcesz mi wcisnąć niechęć do swojego klubu. Piszesz, że Bayern operuje innymi sumami transferowymi, ale swego czasu Beckenbauer obiecał transfer za 30 milionów! To chyba nie jest aż tak źle z finansami.

Napisałeś, że jesteś usatysfakcjonowany wynikami Bayernu w Europie w ostatnich latach. Tylko tyle wymagasz od najlepszego zespołu z kraju niedawnych wicemistrzów, a obecnych brązowych medalistów MŚ. Mam nadzieję, że są kibice oczekujący od monachijczyków więcej...
olson pisze:Napisales, ze wedlug Ciebie to jest najslabszy zespol. Jak nie wierzysz, przejrzyj kilka stron wczesniej.
Jeżeli uznałeś to za skrót myślowy mówiący "najsłabszy na świecie" to sorry, ale miałem na myśli "najsłabszy z możliwych do wylosowanie przez Barcelonę". I zdanie podtrzymuje, a jeśli argumenty nie przekonują Cię to nie nalegam, każdy ma swoje zdanie i nie mam z tym problemu.

Pozdro...
[/img]

Wróć do „Puchary Europejskie”