Czyli uwazasz, ze Bayern ma najmniejszy budzet ze wszystkich zespolow, z ktorymi Barcelona moze sie spotkacBasina pisze:Nie rozumiem reakcji na ostatni cytat: zgodziłem się z Tobą, nie wiem czy to rozkminiłeś....
Tak- w grupie sami slabi rywale, w przeciwienstwie np. do Milanu, ktory mial samych tuzow, albo Valencii, gdzie oprocz Romy nikt nic nie gralBasina pisze:Bayern - dobra postawa w LM, ale brak poważnego sprawdzianu (może pomijając 1. mecz z Interem), bo Spartak i Sporting to nie są zespoły, które powalają na kolana, a drugi mecz z rezerwą Interu.
Nie 'swego czasu' tylko jakis miesiac temuBasina pisze:swego czasu Beckenbauer obiecał transfer za 30 milionów!
Nie rozrozniasz chyba znaczenia slowa 'usatysfakcjonowany' od 'szczesliwy' czy 'zadowolony'. Jestem usatysfakjonowany wystepami Bayernu w ostatnich latach w CL, bo wiem, ze robili wszystko, co mogli, zeby awansowac. Trafilismy po prostu na lepsze od nas zespolyBasina pisze:Mam nadzieję, że są kibice oczekujący od monachijczyków więcej...
I jeszcze jedno- nie bawarczycy czy monachijczycy, tylko Bawarczycy i Monachijczycy