najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 10 gru 2006, 14:13

to ze nie ma wiekszych problemow nie oznacza ze jest lepszy fizycznie od iniesty. gorzej trzyma sie na nogach i przez to gorzej wychodzi mu gra w odbiorze. ja wiem ze to nie jego rola ale w nowoczesnej pilce pomocnik musi umiec walczyc o pilke. na tym polega wspolczesna gra. iniesta od 2 sezonow rowniez prowadzi gre - musi grac miedzy liniami oraz regulowac tempo gry. to dosc kluczowa pozycja w schemacie barcelony i wymaga wielkich umiejetnosci. asyst i podan kluczowych iniesta ma wiecej od mlodszego kolegi z la masii.

jak bedziesz mial okazje to przyjrzyj sie dobrze iniescie - ten sam styl biegania i poruszania sie po boisku z tym ze iniescie wychodzi to na razie lepiej. osad swoj opieram na ogladaniu obu w grze. nie jest to moja wizja ale proba realnej oceny obu pilkarzy

ps - nie chce cie jako fana arsenalu denerwowac ale porownaj sobie ich gre w finale LM. wiem ze inna sytuacja, gra w 10 na 11, wejscie na zmeczonego rywala - cesca mecz przerosl. iniesty nie. opd wzgledem dojrzalosci nie ma nawet porownania

Wróć do „Hiszpania”