Basina pisze:Zajmijmy się lepiej nadchodzącym spotkaniem. Na Camp Nou gościmy RSSS okupujący 19. lokatę w PD i wydawałoby się, że czeka nas spacerek. Otóż przychodzi mi do głowy mecz sprzed kilku sezonów, kiedy na nasz teren przyjechała Numancia, która miała już pewny spadek. Wtedy wygraliśmy 1-0, ale męczarnie były niesamowite, bramka pod koniec.
Wywołałes wilka z lasu.... Moze nie meczarnie choc zwyciestwo 1-0 w przypadku Barcelony z druzyna, ktora zajmuje pozycje w samym dole tabeli, nie mzona uznac za wielkie. Cieszy kolejna bramka Ronaldinho, ktory moze spokojnie powalczyc o Pichichi... Dobrze dzisiaj jak dla mnie wygladała prawa strona Belletti/ Giuly i oczywiscie Ronaldinho. Szkoda pozostałysz sytuacji El Cracka, ale coz nie zawsze przewrotki wchodza. Ogolnie zapanowała moda na takie bramki. Świetnei bronil takze VV, co w koncowce sie przydało i to bardzo, troche niemrawao Eidur, ale ja sie do tego przyzwyczaiłem.
Teraz KMŚ i mam nadizeje, ze zwyciestwo nie powinno byc zagrozone. Nei wiem czego mozna sie spodziewac po Internacional i Club America. Po dzisiejszym spotkaniu AL Ahly z Auckland trudno typowac druzyne z Egiptu do zwyciestwa.
Jak dobrze pamietam wraz z pierwszym zespolem leciec mieli dwaj pilkarze BarcyB
Co do tematu z rkoeman'
Sorry, nie orientuje sie kto prowadzi jaki serwis. Przynajmniej nie interesowałem sie tym(podobnie jak tym, ze niektorzy pisza relacje z meczu, ktorego nie mieli przyjemnosci widziecrkoeman pisze:fcb24.com to zaiste zrodlo. zrodlo tworzone przez 12-letnich gowniarzy.
Oficjalna sie nie zna(hiszpanski serwis), polskie nie potrafia tłumaczyc, carekk zle słyszał, a ja meczu nie widziałem, albo nie lubie i to bardzo Deco, a uwielbiam Inieste. Prawda taka, ze mecz ogaldałem na arbskim gownie, 32 TV, a zdania nie zmienie. Pozdrawiam(jakby co wal na priv)