We wszystko ci moge uwiezyc, bo mzoe i masz racje. Jedna nei iwem czy carekk mowil o realcji PS.rkoeman pisze:ps fcb24 jest prowadzona przez 15-latkow. niech to wystarczy za rekomendacje. poziom tlumaczen powoduje bol zeba. mnie interesuja jedynie serwisy hiszpanskie. inne nie sa wolne od bledow - nawet moja blaugrana (tyle ze walcze mocno z blednymi tlumaczeniami)
a co to barca tv na polsacie to sytuacja jest zabawna. kolega pracujacy w polsacie sport opowiada o nich smieszne rzeczy. i jest bardzo marnego zdania o kolesiu ktorzy przygotowuje opisy meczu by komentatorzy mieli o czym mowic nagrywajac skroty
Nie wiem zcy intersujesz sie Premiership, albo czy ogladałes wczoraj derby Manchesteru. Tam cos podobnego wlasnie co ty powiedział komentator C+ o Vassellu(czy jak mu tam). Wrecz te same słowa, jednak na koncu dodał, ze to głownie za strzelanie bramek mu placa, a z tego sie nie wywiazuje. Eidur wczoraj mial szanse, ale czy on takich nie ma w Barcelonie. Ma i to zawsze. Cofał sie i pomagał, w koncu to miał byc argument za w rywalizacji z Saviola. Jednak ja przyzywczailem sie do bramek zawodnikow grajacych na tej pozycji, a tu jest nie jest imponujaco. Oczywiscie cieszy mnie jak zawodnik biega, odbiera pomaga, tylko zeby to robił wraz z gołwna rola jaka jest mu przypisana.rkoeman pisze:Cytat:
troche niemrawao Eidur, ale ja sie do tego przyzwyczaiłem
no i znowu widzialem inny mecz jak iceman gral niemrawo to znowu bylem pod wplywem uzywek i widzialem tylko wynik
gral naprawde dobrze - pomagal w obronie, cofal sie po pilke, sedzia ukadl mu swietne sytuacja sam na sam, mininalnie spalil przy golu ktorego sedzia nie uznal, etc, etc