FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 10 gru 2006, 16:21

rkoeman pisze:ps fcb24 jest prowadzona przez 15-latkow. niech to wystarczy za rekomendacje. poziom tlumaczen powoduje bol zeba. mnie interesuja jedynie serwisy hiszpanskie. inne nie sa wolne od bledow - nawet moja blaugrana (tyle ze walcze mocno z blednymi tlumaczeniami)

a co to barca tv na polsacie to sytuacja jest zabawna. kolega pracujacy w polsacie sport opowiada o nich smieszne rzeczy. i jest bardzo marnego zdania o kolesiu ktorzy przygotowuje opisy meczu by komentatorzy mieli o czym mowic nagrywajac skroty
We wszystko ci moge uwiezyc, bo mzoe i masz racje. Jedna nei iwem czy carekk mowil o realcji PS.
rkoeman pisze:Cytat:
troche niemrawao Eidur, ale ja sie do tego przyzwyczaiłem

no i znowu widzialem inny mecz jak iceman gral niemrawo to znowu bylem pod wplywem uzywek i widzialem tylko wynik

gral naprawde dobrze - pomagal w obronie, cofal sie po pilke, sedzia ukadl mu swietne sytuacja sam na sam, mininalnie spalil przy golu ktorego sedzia nie uznal, etc, etc
Nie wiem zcy intersujesz sie Premiership, albo czy ogladałes wczoraj derby Manchesteru. Tam cos podobnego wlasnie co ty powiedział komentator C+ o Vassellu(czy jak mu tam). Wrecz te same słowa, jednak na koncu dodał, ze to głownie za strzelanie bramek mu placa, a z tego sie nie wywiazuje. Eidur wczoraj mial szanse, ale czy on takich nie ma w Barcelonie. Ma i to zawsze. Cofał sie i pomagał, w koncu to miał byc argument za w rywalizacji z Saviola. Jednak ja przyzywczailem sie do bramek zawodnikow grajacych na tej pozycji, a tu jest nie jest imponujaco. Oczywiscie cieszy mnie jak zawodnik biega, odbiera pomaga, tylko zeby to robił wraz z gołwna rola jaka jest mu przypisana.

Wróć do „Hiszpania”