FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 10 gru 2006, 16:54

Niggaz pisze:Nie dostawał żadnych piłek, które mógłby wykończyć. Jeżeli oczekujesz od niego bramek to musisz też oczekiwać od innych zawodników, że będą mu to uniemożłiwiać. Eidur to nie Eto'o, że sam sobie poradzi i strzeli gola bez niczyjej pomocy. Saviola to samo. Strzela jak mu wyłożysz. Zresztą Gudi strzelił już w tym sezonie bodajże 9 bramek. Mało?

Gdyby to był wynik w PD, to bym nie wybrzydzał. Czy wczoraj mu ktos uniemozliwiał strzelanie, chyba nie. Przeciez wczoraj, głownie prawe skrzydło chodziło jak maszyna... Jesli chodzi juz o samo porownanie do Savioli, to ktos mi tu kiedys pisał cos innego, ze to własnie rozni Eidura od Kroliczka. Wlasnie Islandczyk mial podobno takie umijetnosci, ze sam sobie wypracuje sytuacje i bramki... nie wiem kto mi to pisał.
Czego sie spodziewaja ludzie, nie wiem ja spodziewam sie 12-13 bramek w lidze i kilku w innych imprezach. Niewidoczny, nie ja tak nie mowie, sam pisałes ze sie udzielał w defensywie biegał walczył czyli napewno był widoczny. Moze zle sie wyrazilem, niemrawo w ofensywie :wink:

Wróć do „Hiszpania”