Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 gru 2006, 15:19

Mecz pod dyktando Valencia ale ta czerowna kartka go ustawiła - ja mam wątpliwośc czy należała sie, karny jak najbardzie ale druga żółta ? Przeciesz Villa miał by problem z oddanie strzału, ten faul był mu na reke :roll: Mógł sie wstrzymać sedzia, po potem to już tylko Valencia i mowa. Wrócił Albelda czyli pewnośc na środku drugiej lini :wink: Taki mecz był potrzebny "nietoperzą" nie dośc że nie wygodny rywal, to i pewne zwyciestwo i gra która może teraz być dobrym znakiem. Co prawda mecze wyjazdowe beda ważne bo tam sobie Valencia nie radzi ale to może być punkt zwrotny, przeciesz początek sezonu mieli git. Oby tak było.

Jarzinho pisze:Oczywiscie poraz kolejny błysneli komentatorzy C+

:roll: ['] - i pech chce że to nasze ligi cierpią ['], [zwłąszcza serie A] kuźwa a ja sie tu marnuje :p sam wiesz co sie wczoraj działo w czasie meczu Chelsea Arsenal - ma na 4+ - a komenatrz na 6 :] Trzeba chyba znów zaczą dzwonić i pisać by nie odstraszali widzów :P Zenada :? Wiedze maja panowie nie małą ale nic wiecej - to tak jak ja bym chciał msze prowadzić :roll:

To był chyba jakis hymn w czasie tej minuty ciszy, ale jaki to już nie wiem.

Wróć do „Hiszpania”