Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 gru 2006, 22:02

BartekTS pisze:76ers bez Iverssona nie ma także Webbera ja zagrałem na Trail Blazers.. wczoraj wygrana z Raptors...
Pierwsze słyszę że nie ma Webbera :shock: Odkąd Iverson został odsunięty Phila wg mnie zaczęła grac lepiej - zdecydowane prowadzenie z Washingtonem u siebie w I poł., ostatecznie przegrali ale to było już coś. A Wizards są znowu na fali. A ostatnio pechowo przegrali z dobrym w tym sezonie Orlando na wyjeździe. Poza tym mają serię porażek i wiecznie przegrywać nie będą. Cieszę się też że nie będzie Iversona bo on psuł atmosferę. Zresztą reszta jest zdrowa i prezentuje się dość nieźle. Obawiam się jednego bo do Portland wraca po jednym meczu kary Randolph i on jest w stanie sam wygrac mecz. Ostatnio Portland wygrało bez niego ale Toronto grało bez swojego lidera Bosha i grali z katastrofalna skutecznoscia i z nia przegraliby nawet z Prokomem :roftl3: :wink: wiec wielka niespodzianka to nie bylo, choć o tych kontuzjach nie wiedziałem jak stawiałem tamten mecz. Ja w tym meczu bardziej licze na odrodzenie Phili i to ze Webber znowu stanie na wysokości zadania jak to robi od czasu odejścia Iversona i da zwycięstwo gospodarzom.
manitou pisze:Yukasz zgadza się, Francis nie zagra, ale Boston też osłabiony.
Wiem i dlatego nic mnie tu nie zdziwi. Też chyba większe szanse dawałbym NY. I masz rację Szczerbiak prawdopodobnie nie zagra choc jest coraz bliższy występu. I mogę cię zapewnić Olowokandi na pewno nie zagra, wróci pod koniec grudnia.
czeher pisze:nie bardzo wiem o co ci chodzi
O mecze euroligi które wcześniej podałem :roll:
manitou pisze:BartekTS, Webber ma się dobrze i zapewne zagra.
To już z nim ustaliłem 8)
manitou pisze:kontuzjowany jest jeszcze Randolph
Ale jego bym nie brał opd uwagę bo wróci najprawdopodobniej dopiero w marcu ale jego stratą bym się nei przejmował :wink:
Ostatnio zmieniony 11 gru 2006, 23:17 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”