Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 gru 2006, 23:29

czeher pisze:A co myslisz, ze Prokom za 7(?) podejsciem, wreszcie poradzi sobie z Efesem - Aktualnie Efes chyba jest slabsza druzyna od tych z przed kilku lat kiedy to ogrywali Prokom zas Sopocianie wrecz przeciwnie
Nie wiem czy to do mnie :rotfl: ale zaryzykuję :hardkor: Zgadza się ale trudno tu wytypować zwycięzcę bo Prokom ostatnio dostał lanie w lidze z Turowem. Ja myślełem o Efesie :P ale odpuszczę ten mecz. A Prokom skoro wygrał z Climamio i z każdym z kim miał wygrać u siebie wygrał to mogą dać radę. Chociaż z tego co słyszałem to w Bologni spotkała się drużyna beznadziejna - Climamio z bardzo słabą - Prokom. Bo normalna ekipa to obie by pojechała w tamtym dniu. Powtarzam jeszcze raz - Prokom jest jak kobieta, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. Chociaż skoro zagrali wyrównany mecz w Turcji (z trenerem na ławce by go wygrali bo Kijek trenerem nie jest) to powinni dac radę. Z TAU też o mało co nie wygrali, a ostatnio TAU dużo lepiej grało we Francji z porównywalnym do Sopocian LeMans. Ale to tylko Prokom...

PS Co do ULEB o chyba faktycznie sobie odpuszczę ale w eurolidze miałeś mnie poprzeć :maruda:

edit:

Wade chyba jednak zagra bo kurs na Miami wynosi 1,25 :?

Phila - Portland 2:10, Randolph 5 pkt :evil:
Orlando - Phoenix 16:13 :evil:

Wróć do „Bukmacherka”