Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 gru 2006, 12:41

Yukasz pisze:New Jersey Nets - Memphis Grizzlies 1 Obrazek
Philadelphia 76ers - Portland Blazers 1 :evil: Webberowski 1/8 za dwa i 9 pkt., wcześniej gdy nie było Iversona 21 i 19 pkt, Phila przegrywała większość meczu a w IV kwarcie prowadzili już 7 :roll:
Yukasz pisze:Orlando Magic - Phoenix Suns 2 Obrazek Słońca świecą że aż parzy :mike:
NO/Okla Hornets - Cleveland Cavs 2 :evil: minimalnie ale zawsze prowadzili przez trzy kwarty, LeBronowski zdobył 15 pkt (najmniej w sezonie), średnia to prawie 27 pkt :roll:
Obrazek Co złego to nie ja :wink: Usprawiedliwianie trochę na siłę ale w sumie czemu nie :twisted:

I HATE THIS GAME :!: :twisted: Motyla noga :!: :twisted:

Myślałem między Cavs i Spurs a wybrałem Cavs :angry2: W nocy dorzuciłem singla z handicapem na SA i trochę zmniejszyłem straty :?
Yukasz pisze:Wade chyba jednak zagra bo kurs na Miami wynosi 1,25
Grał i wygrali a początkowo miało to iść zamiast NJ :?

Pewien mędrzec, choć stary to jary jeszcze, rzekł: 'Poproś o czas jak nie jesteś w formie'. A więc drodzy chłopcy i dziewczęta w środę ostatni raz do STSa z euroligą wybiorę się. A póki co moje typy do niedzieli włącznie nieważne stają się. Czas wziąć czas i do Czeczenii udać się Obrazek Jak poczuję to wewnętrzne 'fuj' to na nowo zatypuję i buki ogra się :P

To mówiłem ja Jarząbek Obrazek

NIECZYNNE :!:

Wróć do „Bukmacherka”