Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 gru 2006, 12:58

W ligue 1 jest kilku napastników o nazwisku Bangoura :wink: Np. jeden ma na imie Ismael a drugi Ibrahim, ten z Le Mans to Ismael. Wiele dobrego o nim słyszałem, ale jakoś nie zapadł mi w pamieć, może dla tego ze nigdy nie przyglądałe mu sie aż tak bardzo. Piquionne ma chyba z 28 lat, wiec nie za stary :P nie wiem ile ma Bangoura z Le Mans ale młodych Lyon ma w napadzie wiec to nie problem chyba. Cavenaghi ? od początku sezonu pisze sie ze to jego ostatni sezon, ale chyba w kontekscie Ligue 1 to PSG bardzie zabiegało o niego :P.

Marsylia to jest zagadka, wiele sie mówi o powrocie Cisse i asycie odrazu :wink: Ribery wraca nie długo, tylko nawet jak zaczą grac jak na początku sezonu - chyba seria 6 kolejnych wygranych - to wiesz że dla Lyonu to zadne zagrożenie w obecnej sytuacji. Ja mam nadzieje ze następny sezon bedzie inny niż te ostatnie, poczatek tego zapowiadał konkurencje, ale PSG z Lacombe potrzebuje czasu, Laszko nic nie pokazał z Monaco i poleciał, a OM mimo świetnego początku zawiodło na maxa. I cała trójka regularnie zawodzi. Oby wreście zrobili coś w kierunku zmuszenie Lyonu do wysiłku :P Narazie Lille rewekacja [znów] ale coraz bardzie mówi sie o małym rozkupieniu tego klubu. Nic dziwnego Bodmer, Ode, Ketia czy Makoun to swietni gracze. Pewnie nie jeden klub sie zgłosi :] łacznie z Lyonem.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”