Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: deltinho » 12 gru 2006, 14:34

piwus nie do zarobków piłem tylko do tej wyssanej z palca sumy. Prasa wali rózne babole, nie tylko "na korzyść" Legii (jak często wynika z Twoich cytatów), ale także np. o transferach Matusiaka, czy wspomnianej wycenie Błaszczykowskiego.

Co do wybryku Eltona to mnie szczerze przekonałeś - niech świadczy o tym moja ocena postawy Lenczyka "który w gównie się nie ubabrał" w stosunku do handlującego Ujka.

Odbijając piłeczkę mógłbym powiedzieć, że najlepiej każdą plotkę traktującą o transferach Legii skomentować "pompowanie balonika". Tylko przydałoby się zachować odrobinę obiektywizmu.

Lakier tyle samo co za Radovica Legia oferowała za Łobodzińskiego, którego talentu widzę jesteś fanem. (cena zakupu 500tys ojro, wartości kontraktu nie liczę) :roll: Poza tym cały czas słyszę o Błaszczykowskim, świetny transfer zgadzam się ale każdy kij ma dwa końce i warto zwrócić uwagę że obok niego Wisła wydała niemało na Vargę czy Dawidowskiego. Legia z kolei za niewielkie pieniądze kupiła Fabiana, czy Bronka (o czym sam wspominałeś). Nie ma klubu, który tylko i wyłącznie sprowadzałby za grosze genialnych zawodników. Nie ma i nie będzie.

Wróć do „Polska”