Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 gru 2006, 17:47

deltinho nie podchodziłem do tego w ten sposób - nigdy mi nie przyszło do głowy, by wczuwać się w pozycję legionisty :lol:. Mogę się tylko cieszyć, że skutek czasami jest odwrotny, ale pisałem głownie z mojej perspektywy. Jako odbiorca mediów mam dość czytania o pewnych sprawach. Jak w lipcu, czy sierpniu o świetnym obrońcy Hugo, który ma tylko problemy z szybkością po nie w pełni przepracowanym okresie przygotowawczym i dziadu Cleberze, który ma skłonność do prowokowania karnych.

Co do tego, że za pewnie się poczuli... w całej drużynie zauważyłem to tylko w tym sezonie i tylko na samym początku. Nic dziwnego, tytuł mistrzowski uderza do głowy. Wszystkim ;). Pół roku temu prasa na pewno nie zaszkodziła, kto wie, może była tez kwestia motywacji ze strony wyolbrzymionego "konflitu" Petrescu z Legią. Pracując w tak dużym klubie trzeba się liczyć z tym, ze walczy się tylko o najważniejsze cele i oczekiwania są duże. Tylko najsłabszym uderza sodówka. takim co nie są w stanie wywalczyć tytułu. Oczywiście nie umniejszam sukcesu ;).

Wróć do „Polska”