Dyskusja nad regulaminem

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Poko » 23 gru 2004, 21:19

Tomusmc pisze:
Poko pisze:
Tomusmc pisze:
I to jest bardzo dobre bo wydaje mi sie ze przynajmniej połowa osob w dziale Gry Forumowe pisze zeby miec wiecej postów. Dla mnie ten ranking jest obojętny i czasami mysle, ze lepiej by było gdyby on zniknął.

Jeżeli miałeś mnie na myśli to się grubo mylisz bo ja nie pisze dla nabijania postów tylko dla przyjemności a po za tym wiedziałem odrazu że tam posty nie są naliczane więc wg. mnie mojej osoby się to nie tyczy.

Nie miałem Ciebie na mysli :) chodzi mi o takich, którzy piszą niepotrzebne posty i jedyne na co patrzą to licznik.
No to fajnie i jest mi miło że nie jestem za takiego uważany, przynajmniej przez niektórych :>

BUNCH pisze:mam pytanie, jak to się stąło, że np. kotek czy tomusmc nagle ze zwykłych userów stali sie adminami, co?
Po pierwsze to nie Adminami tylko Modami a po drugie ktoś inny uważał że on zasługuje na to miano i je dostał. Zapewne myślicie bo ma dużo postów ale napewno nie, ja myślę że został Modem gdyż pisze sensowne żeczy, poświęca dużo czasu forum oraz widzi więcej niż inni i może potrzebowali Moda. Zapewne czymś jeszcze innym kierowali sie Admini lub osoby wybierające modów.

P.S. Sorka za wtrącenie się do dyskusji ale uważam że takie pytania są zbędne. (a i dla myślących że chcę się komuś ''podlizać'' oświadczam im że są w błędzie i to dużym).

Wróć do „Wracając Do Meritum”