No to fajnie i jest mi miło że nie jestem za takiego uważany, przynajmniej przez niektórychTomusmc pisze:Poko pisze:Tomusmc pisze:
I to jest bardzo dobre bo wydaje mi sie ze przynajmniej połowa osob w dziale Gry Forumowe pisze zeby miec wiecej postów. Dla mnie ten ranking jest obojętny i czasami mysle, ze lepiej by było gdyby on zniknął.
Jeżeli miałeś mnie na myśli to się grubo mylisz bo ja nie pisze dla nabijania postów tylko dla przyjemności a po za tym wiedziałem odrazu że tam posty nie są naliczane więc wg. mnie mojej osoby się to nie tyczy.
Nie miałem Ciebie na myslichodzi mi o takich, którzy piszą niepotrzebne posty i jedyne na co patrzą to licznik.
Po pierwsze to nie Adminami tylko Modami a po drugie ktoś inny uważał że on zasługuje na to miano i je dostał. Zapewne myślicie bo ma dużo postów ale napewno nie, ja myślę że został Modem gdyż pisze sensowne żeczy, poświęca dużo czasu forum oraz widzi więcej niż inni i może potrzebowali Moda. Zapewne czymś jeszcze innym kierowali sie Admini lub osoby wybierające modów.BUNCH pisze:mam pytanie, jak to się stąło, że np. kotek czy tomusmc nagle ze zwykłych userów stali sie adminami, co?
P.S. Sorka za wtrącenie się do dyskusji ale uważam że takie pytania są zbędne. (a i dla myślących że chcę się komuś ''podlizać'' oświadczam im że są w błędzie i to dużym).