Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 gru 2006, 20:20

Zico_FCI pisze: Lakier średni to był transfer a raczej wypożyczanie Balde, dobry był transfer Dicka, a transfer Radovica był bardzo dobry.
Właśnie brakło skali ocen szkolnych na transfer Dolhy :olaboga:.
Zico_FCI pisze:Skoro już o tym pisałeś to powiedz mi kto od niego lepiej grał na tej pozycji w tej rundzie.
Jest taki jeden gracz, który jutro będzie walczył o wyjście z grupy PUEFA. Ale Radovic tam chyba nie dotarł w tym roku, więc to się nie liczy :smile2:.
deltinho pisze:Rada Zico - nie czytaj - jest wbrew pozorom świetną radą. Nie lubię brukowca Faktu - nie kupuje, przegląd zszedł na psy kilkanaście lat temu - przestałem czytać, światopoglądu dziennikarzy "Trybuny" nigdy nie popierałem - nigdy nie czytałem tej gazety. Nie nie mam problemu, że piszą nieobiektywnie, czy inaczej niż ja patrze na rzeczywistość.
Czy przed dzisiejszym dniem było udawanie, że nie czegoś takie jak nieobiektywizm warszawskich mediów, a dzisiaj się okazało, że to przecież oczywiste i normalne, że coś takiego istnieje i o co ja mam pretensje :o? Czy to nie mi się mówiło pół roku temu, że widzę jakieś urojone spiski :o? Zresztą w moim przekonaniu problem nie dotyczy tylko PS.

Wróć do „Polska”