Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 13 gru 2006, 0:46

fieldy pisze:Kiedyś Zaza mi mówił, że Milan sie nim interesował - ja o tym nie słyszałem, ale Zaza pewnie ma dobre informacje. Istnieje także możliwosć, że Birmingham go wykupi.
Tez cos slyszalem. nawet Milan niezla kase wyklada 8) Tak sie cieszylismy z bramek mlodzikow na wypozyczeniu a tu takie zonki. Stokes tez robi furore w Szkockiej lidze. Sam Celtic sie o nigo dopytuje.
Lupoli strzelil bramke dla reprezentacji U-21 w debiucie!! Ciekawe co z nim bedzie :? Ma ochote wrocic do Italii. :cry:
Jutro (dzisiaj) mecz z Wigan. Musimy go koniecznie wygrac by wskoczyc na 3 miejsce w tabeli. Przed meczem same dobre wiadomosci. Wraca Kolo Toure, ktory pauzowal za kartki. Wenger zapewne wystawi pare Toure-Djourou, co mnie cieszy.
Arsenal.com pisze:“We have Kolo back,” said Wenger on Tuesday. “But he's the only one from Sunday. Gallas is still out, Henry is out but Rosicky looks very, very promising and has a small, small chance for the weekend. Gallas too, maybe.
Nie jest zle. :glass: Wystep Rosickiego i Gallasa przeciwko Portsmouth jest pod znakiem zapytania. Na Liverpool powinni byc gotowi :wink:

Wróć do „Anglia”