A jaka masz za przeproszeniem srednia ocen? 5,25 czy wyzsza? 39 punktow to malo? To jes 78%, z matury rozszerzonej jak tyle bedziesz mial to zesiusiasz sie z dumy.Tomasz. pisze:Ogólnie poszło gorzej niż myślałem, co prawda dobrze napisałem, ale cóż. 39 punktów dla mnie to słabo,
Powinni kazde okienko dawac na oddzielnej karcie, bo jak widac znajduja sie tacy, ktorzy poprawnie zakodowac nie potrafia... Ludzie litosci!Tomasz. pisze: Miałbym już 41, tylko pomyliły mi się okienka tam gdzie wpisywało się odpowiedzi.
A wiec jest poza podium, zadnego medalu, placz i zgrzytanie zebow ze bylo blisko brazu i w*******l od mamy ze dopiero 4 w klasieTomasz. pisze:Zresztą i tak miałem 4 wynik w mojej klasie.
Jak sam nick wskazuje - kolejny omnibus... Jak zobaczylem jego fotke to juz nie mialem watpliwosciJagiellonczyk pisze:Ogolnie, chyba za malo powaznie do probnego podszedlem... 39 punktow
A mozna wiedziec co to za genialne miasto?Jagiellonczyk pisze:39 punkty u nas wiesnaki na miescie mowia
POWODZENIA panowie na egzaminie glownym, swoja droga test gimnazjalny to gowno nie egzamin