Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 23 gru 2004, 22:26

ja dalem na "srednie"

po pierwsze:

Chlopaczek masz calkowita racje z tym autorytetem , nie chodzi mi tu o wiek , bo znam 15 latka ktory niejednego z nas tutaj sposobem pisania by "pokonał" i wogule jest bardzo rozwiniety jak na swoj wiek ;p ... ale autorytet trzeba miec ! Prosty Przyklad uzytkownik Brazzo , Zawsze kiedy on odpowiada na moje posty jestem pewien ze doczekam sie ciekawych odpowiedzi i ze bedzie KULTURALNA dyskusja i moze troszke sie podenerwuje tak sam w duchu :) i Brazzo zreszta tez ... ale nigdy nie doszlo do tego ze chcialem go zmieszac z blotem albo wysmiac albo jeszcze cos.... zawsze jest to na granicy rozsadku bo wiem ze gosciu ma glowe na karku i wiem ze nawet jak sie pomyli albo cos to sie albo do tego przyzna , albo da sobie wytlumaczyc co zle zrobil albo czego nie zrozumial i za to wielki szacunek do niego .. ( mysle ze on mnie tez nie traktuje jak "pierwszego lepszego" tylko jak potencjalna osobe do ciekawych dyskusji;p ) a tacy ludzie wlasnie powinni byc modami z respektem , coz z tego ze ktos robi dobra prace i pomaga .. jak w kontaktach z userami ( co jest priorytetem w tej sprawie ) nie radzi sobie wogule...

a co do mojej oceny to paru modow tak troszke lepiej kojarze bo na samym poczatku przez pare miesiecy pracowalem na www.pilka.pl ale potem musialem niestety opuscic wasze grono z powodow mi znanych i Dzidziusowi ktoremu szczegolowo przedstawilem sprawe, ale to nieistotne... i naprawde wykonuja fajna prace :) Ale sa wyjatki ktora psuja obraz calosci ... Wbrew pozorom nie chodzi mi tutaj o beckhsa ktory mimo calej zaistnialej sytuacji z ostrzezeniem zachowal sie naprawde jak dobry moderator i wszystko ze MNA wyjasnil i spokojnie obie strony przyjely opinie innych i wszystko jest miedzy nami jak najbardziej wporzadku.

hmm chodzi mi mianowicie o moderatora "kotek" z ktorym nie mialem NAJMNIEJSZEGO kontaktu na tym forum ... i mowie o nim tylko jako obserwator ! WIEC MOGE SIE MYLIĆ co do niego , bo nie jestem nikim priorytetowym zeby go oceniac ... mowie tylko co mi sie zdaje ... a po jego paru "zagraniach" uwazam ze po prostu albo jest troszke za mlody na moda , albo po prostu ma jakis zly okres ( od 2 tygodni odkad wrocilem znowu na forum ) .... W kazdym razie nigdy z takim zachowaniem na zadnym forum moderatora sie nie spotkalem ! I gdyby np. u mnie na stronce na forum mod tak potraktowal userow .. to by juz nie zobaczyl tej funkci .

Ps. tak samo Przyznanie sie do bledu .... .widze ze niektorzy tutaj chca bronic swego "honoru" choc maleje on w moich oczach ( i nie tylko moich ) z kazdym ich postem ... Ludzie napisanie czegos w stylu "sorry jednak masz racje albo cos " nic nie kosztuje a napewno wyjdzie wam w przyszlosci na dobre.

ps2. Reszta modow "ze starej gwardii" pozdrowienia ... hehe jak mnie jeszcze wogule kojarzycie 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”