Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: pietrek861 » 13 gru 2006, 19:55

A ja się obawiam, że Wisła będzie od początku za bardzo cofnięta pod swoim polem karnym i będzie chciała wywieźć z Holandii tylko 0-0. Tak jak piszecie Feyenord nie rzuci się pewnie od pierwszej minuty do ataku, ale z czasem jego akcje będą coraz groźniejsze i pod bramką Dolhy na pewno będzie gorąco. Jak gospodarze nie strzelą gola, to pewnie miejscowi kibole zaczną się niecierpliwić i znowu może być gorąco z ich udziałem- słyszałem że ma być masa policji, co by ich powstrzymać przed dokonaniem samosądu na panach piłkarzach :wink:
Nie ma Clebera, jest Głowacki, ale na ile będzie go potrafił zastąpić :roll: Nie jestem zbytnim optymistą po meczu z Basel, tamten zespół w niczym już nie przypomina walecznych Szwajcarów z LM, w dodatku w wygraniu tamtego spotkania wydatnie pomógł Wiśle bramkarz przyjezdnych...
Mimo wszystko, obym się mylił i Wisła przypomniała swoim kibicom kawałek dobrej gry jak przed 4 laty :wink:
Poznań i cała Polska dzisiaj trzyma kciuki za Wisłe :!:
EDIT- Jasio Paulista w pierwszej jedenastce-czyli jego rolę z meczu z Basel jako jokera będzie pełnił.... Kryszałowicz :?:

Wróć do „Puchary Europejskie”