Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: pietrek861 » 14 gru 2006, 11:43

Po takim meczu nasuwa się pytanie czy warto dalej inwestować w ten zespół, czy lepiej dać szansę odejsć Błaszczykowskiemu czy Brożkowi do klubu zagranicznego żeby mogli się dalej rozwijać. Przecież w Polsce i tak się już nic więcej nie nauczą, więc po co mają tracić czas? Gdyby mieli lepszych partnerów w zespole to roznieśliby ten Feyenord aż miło by było patrzeć :P Van Hoijdonk- ciągle jeszcze pamięta jak się gra w piłkę, kiedy wykonywał rzut wolny, to przypomniały się czasy, kiedy dzięki niemu Feyenord zdobył 4 lata temu PU. A miał wtedy jakieś 33 lata i wydawało się, że niedługo skończy karierę. A tu proszę, 37 lat na karku a z taką Wisełką to jednak sobie poradzi :roll:
Szczerze mówiąc to tak grajace zespoły, będace w tak słabej formie i popełniające tyle błędów, nie zasługują na dalszą grę w PU. Jeśli Holendrzy nie poprawią się do wiosny, to raczej szybko skończą przygodę z pucharami.
jaget pisze:A ja się tam cieszę, że wisła odpadła...
Przydałoby się troche więcej solidarności z ostatnim przedstawicielem kraju w Europie. Ja też nie jestem na codzien fanem Wisły, ale nie popadajmy w skrajności...
Sero pisze:niedługo w pucharach grać będą jedynie mistrz ze zdobywcą pucharu Polski [*]
Spójrzmy na to z innej strony. W pucharach będą grały naprawdę mocne (jak na polskie realia oczywiście....) zespoły, które jeśli coś ugrają, to suma punktów będzie dzielona przez 2 a nie jak teraz chyba jest 4. No i PP zyska na prestiżu.

Wróć do „Puchary Europejskie”