Zaza spoko, mój post też był chaotyczny, bo szybko pisany.Zaza pisze:Vakabayashi przepraszam ze tak Ci odpisze ale mnie sprowokowałeś bym "szczekał" cyatatmi
Dla tego od razu odpisze co mówiłęm na temat Emersona pozycji.
Otóż jest kilka pomysłów kibice i dziennikarze chcą by Real grał efektownie tzn. jednym "przecinakiem" Diarrą i dwoma kreatorami Gago-Guti.
Z koleji Capello raczej nie zdecyduje sie na złamianie swego Diarra-Emersonu duetu. I tak to wyglada kibice/dziennikarze chcą by Gago grał w pierwszej 11 zamiast Emerosna , a Capello widzi argentycznyka jako zmiennika Gutiego.
coś tam o nich słyszałem, w związku z tym widać ze dobrze trafiłem z tym skąd Real ma brać tanie a utalentowane pokolenie graczy "nowy.." ("nowy Pele", "nowy Redondo")Zaza pisze:Bodmer i Makoun
Zaza pisze:Real by potrzebował Luciano Moggiego
Rozumiem Twój przekaz nie Moggiego do kupowanie sędziów ale Moggiego do cichych transferów. Ok zgoda, polegałoby to mnie więcej na "kuszeniu" takich graczy jak Chivu, Xabi Alonso potajemnie i nie całekiem fair
Nieoficjanie radio marca sie dowiedziało ze Gonzalo Higuain piłkarzem Realu na 6 lat za 13mln euro. Podkreślam nieoficjalnie