Komentatorzy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 14 gru 2006, 13:53

Zgadzam się w 100% że klimat jest kapitalnie ważny. Na tym to wszytsko polega, nie mam tez żadnych wątpliwości co do tego, że sam bym nie dał rady przez 90 minut komentowac tak jak np. Nahorny. Ale ja nie biore za to pieniędzy.
Zgodzę, się tez z tym, ze pomyłka może się zdarzyć, bo to tylko ludzie są. Niemniej jednak, takie błedy/lapsusy językowe[czy jakkolwiek je nazwać] nie mogą dominować w komentarzu.
Juz nie chodzi nawet o pomylenie piłkarzy. Ale IMHO nie moga się przytrafiać takie cyrki, że 1 gracz w ciagu 90 minut, ma 5 razy nazwisko zmieniane.
Jak mówi Kuyt, to niech tak mówi zawsze.
a nie raz Kuyt, innym razej Kayt, jeszcze innym - Kut. Bo wystawia się na smiesznośc i potem takie tematy jak ten powstają.

Zaza pisze:Inna sprawa że mimo błedów Iwańskiego czy Darka Szpakowskiego to i tak komentatorzy TVP bija na głowe tych z TVN
Nie wiem jak komentuja ci z TVNu i chyba nie chce wiedzieć [wystarczy, że przy okazji meczy Wisły z Realem musiałem Sołtysika słuchac]
ale powiedz tak szczerze - czy Szpakowski po tylu latach pracy w tym zawodzie - nie powinien prezentowac się trochę lepiej ? Z takim doświadczeniem ? to tak, jakby Paolo Maldini z wiekiem coraz gorzej sie na boisku ustawiał [bo przecież Szpq kondycji nie musi mieć do komentowania :D ]

Wróć do „Hyde Park”