Komentatorzy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 gru 2006, 14:11

Najlepsi co Ci którzy nawet mimo słabego meczu umnieją stworzyć klimat :twisted: Inna sprawa ze wspomniany przez Ciebie przykład z Kuyt'em jest dośc czesty u Polskich komentarorów. Ale wielu z nich wie co mówi: nie wiem czy pamietasz ostatnio Twarowski w czasie meczu Tottenham Arsenal mówił cos w stylu - "Chimbonda do zmiany pewnie, Jol po przerwie wpuści Young Pyo Lee albo Lee Young Pyo, nigy nie wiem jak sie mówi :lol:" - ale sam to zamienił z żart

Spaku powinien wiecej "pokazać" bo już z nie jednego pieca chleb jadł ? z jednej strony tak, masz racje - ale z drugiej kiedyś była inna piłka, inna telewizja. Co to Szpakowski prezentuje jest na swój sposób też kozackie bo nie da sie czasem zasnać, a np mecze Serie A w C+ sa na takim poziomie koemnatrza [jako klimat] że trzeba muzyki słuchać :P

Co by nie mówić wielu z nas czasem samemu by lepiej ten mecz poprowadziło niż nie jeden "komentator" który dostaje sowje i raz prowadzi relacje z sejmu raz z LM, raz z żużla raz z serie A - raz gotuj z nami a raz UEFA cup :P Nie mam takich kontaktów ale sam bym spróbował :P I mówie poważnie :]

Wróć do „Hyde Park”