Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 14 gru 2006, 15:45

Z Higuainem poczekam do oficjalnej informacji bo takie coś jak za tydzień, za kilka dni, jutro, za kilka godzin to było tyle razy, że... :roll: Przecież to jest robienie wody z mózgu :?

Argentyńczycy mogą się sprawdzić, nie można od razu mówić, że nie podołają bo to młokosy. Ja rozumiem, że niektórzy kibice Barcy są bardzo uprzedzeni do Realu, a na dodatek nie mają najlepszych skojarzeń z niektórymi Argentyńczykami, a zwłaszcza Saviolą, Riquelme też z resztą nie pokazał tyle ile oczekiwano...Nie przesadzajmy jednak :P

Ja bym nikogo nie przekreślał już na starcie bo mają papiery jak mało kto. Jak Capello odpowiednio nimi pokieruje to mogą wyjść na ludzi, aczkolwiek nie muszą spełnić oczekiwań, które często są zbyt wygórowane. Jak wszystko się potwierdzi oficjalnie to będzie to ich pierwsze pół sezonu w Europie, więc nie oczekujmy cudów. Z resztą w kolejnym sezonie też jeszcze mogą nie grać w 100% na miarę talentu. Trudno przewidywać, ale Capello na pewno wyciągnie z Gago czy Higuaina pewne wartości :wink:
Zaza pisze:Zobacz pierwszy komenatrz z tej strony, w news o Barzaglim z Palermo -

mój_robinho [']
To aż wymaga zacytowania

Kod: Zaznacz cały

dawac go! jest sliczny bedzie konkurowal z becksem!
:lol:
Zaza pisze:Fani Realo powinni działać, piszcie petycje by zamkneli ta strone - przeciesz to Was osłabia ...
Na szczęście nie piszę komentarzy, a co za tym idzie nie czytam ich zbyt często :wink:

Wróć do „Hiszpania”