Robinho vs. Tevez

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 21:34

Tevez i Mascherano sa własnoscia Kia, czy MSI, wiec to oni sa włascicielami kart tych zawodników. Do tego to raczej wypozyczenie, a nie definitywny transfer. Skoro tyle sie mowi, ze byc moze odejda juz w zimie. Raczej małomozliwe, zeby MSI samo sobie płaciło za pilkarzy, a wypozyczenie miało na celu zjednanie sobie kibicow dziłaczy, przy przejeciu klubu. Jak sie okazało ktos ich wyprzedził.

lisek_chz pisze: A, że bawi się na treningach widziałem na zdjęciach. Może zacznijmy od początku. Najważniejsze cechy klasowego piłkarza według mnie to: dryrbling, strzał, podanie, dośrodkowanie, szybkośc, ustawianie się na boisku, wirtuozja. Zadowolony?
Moze zapodasz jakies ciekawe z Carlosem.
Poprawne cechy, OK. Czy jednka posiada je, wszystkie Robinho watpie i to bardzo. Najwazniejsze dla mnie jest wykanczanie sytaucji, a rowerki i inne tego typu pierodłki malo mnie bawia, skoro nie ida wraz z efektywnościa.

lisek_chz pisze:To były moje domysły, bo za reprezentanta swojego kraju i pseudo gwiazdkę na pewno Anglicy musieli dużo zapłacić.
To sa bardzo mocne słowa i wnioskuje, ze nei widziałes za czesto w akcji Teveza, nawet w Premiership. Bo o czasach Boca, poszczegolnych szczebli reprezentacji nie bede wspominał. Jesli juz chcesz zobaczyc jak sobie radzi Tevez, moze mecz z Chelsea :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”